Bijna tijd voor vertrek!
Blijf op de hoogte en volg Margreet
20 April 2006 | Nederland, Groningen
Lieve allemaal,
Het duurt nu niet lang meer voordat het 2 mei is en de dag van vertrek is aangebroken!Ik kan het me nog niet helemaal voorstellen maar als het goed is sta ik 3 mei in Lima, Peru waar onze rondreis begint.
Op dit moment ben ik nog druk met tentamens en met de laatste voorbereidingen voor de reis.
Op deze site zal ik laten weten waar ik ben en wat voor leuke dingen ik samen met Elianne allemaal beleef! Ik hoop dat jullie het leuk vinden om op de hoogte te blijven. Verder vind ik het ook leuk om op de hoogte te blijven van jullie belevenissen dus jullie berichtjes zijn van harte welkom!
Liefs Margreet
Liefs Margreet
20 April 2006 - 21:24
Guus:
Margreet, volgens mij heb ik de eer om als eerste te reageren en nog wel voordat je vertrokken bent.! maar alvast heel veel plezier! x-Guus -
21 April 2006 - 06:19
Mèlanie:
Heey!
Leuke dat je zo'n site bijhoudt!! Ik zal zekers je belevenissen volgen!Ik zie je iig op K-dag, gaan we nog even flink feesten!
21 April 2006 - 07:04
Loes:
Heej greetje, leuke site! Het aftellen is nu begonnen.. Maar eerst gaan we er volgende week nog even leuk feestje van maken! Heb er zin in!
Kus Loes -
21 April 2006 - 09:04
Anne:
Hee Margreet! Leuk idee dit! Have fun!
Xx -
21 April 2006 - 12:52
Ellen:
Hey,
leuk dat we straks op zo'n manier met je mee kunnen genieten. Maak je er straks ook allemaal foto's op de site!! Ik spreek je eerst nog wel, maar toch wens ik je alvast heel heel heel veel plezier!!!! -
21 April 2006 - 13:40
Lisette:
ik zal je volgen hoor! ben wel een beetje jaloers. barcelona is echt briljant! maar zuid-amerika staat erg hoog op mijn lijstje van nog to-do-reizen! ga genieten! kus -
21 April 2006 - 18:41
Jeannet:
Leuk zo'n site. Succes met de laatste voorbereidingen en zie je op Schiphol.
Liefs en dikke kus ook van Wim -
23 April 2006 - 20:51
Pieter:
Dag Lieverd!!
Het is bijna zover!! Moet ik mijn liefie drie maanden gaan missen. Alvast heel veel plezier en ben nu al benieuwd naar de mooie verhalen!!
Dikke kus Pieter -
24 April 2006 - 15:10
Femke:
Hi Margreet, ben ook aangemeld, dus kan vanaf nu al je verhalen volgen.
Safe travels en geniet volop! liefs, femke -
25 April 2006 - 20:30
Elianne:
Hejj meis,
Leuke site! ik heb er ook een..dus beste mensen voor de andere kant van het verhaal..elianneopreis.waarbenjij.nu
xje -
25 April 2006 - 20:30
Elianne:
Hejj meis,
xje -
28 April 2006 - 14:16
Ilona:
ej meisje,
ga genieten van je mooie reis. het wordt ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring...we wachten op jullie verhalen!!!!!
01 Mei 2006 - 16:04
Mèlanie:
Nog maar een paar uurtjes en dan is het zover....spannend!
Geniet ervan!
Goeie vlucht enzo enne.... we mailen!
05 Mei 2006 - 17:33
Oma Van Pieter:
lieve margreet,
Je zult pieter wel erg missen maar daarna is het weer veel inniger!
Fijne vakantie en let goed op jezelf.
Liefs en dikke kus, Oma -
05 Mei 2006 - 17:43
Jeannet:
Leuke foto's maar jullie zijn nog wel erg wit hoor!!
Dike kus